Mladunci Pembroke Corgija najviše kvalitete registrirani u KC-u

Zasavska / Hrastnik

200 €
Thumb1
Thumb2
Thumb3

Informacije o oglasu

  • ID oglasa: 218233
  • Ogledi oglasa: 25
  • Oglas je objavljen: 08.04. ob 9:57
  • Oglas poteče: 08.05. ob 9:57

Informacije o prodajalcu

Benisa

Mobilna št.: 7205939976

  • Zlati uporabnik 50+ objavljenih oglasov


KC registrirani crveno-bijeli izložbeni standardni štenci Pembrokeshire Welsh Corgi s velikom krvnom linijom.

Imamo našeg jako voljenog obiteljskog ljubimca Mashu (KC ime: Kentwone Belle) otkad je i sama bila štene i ovo je njezino prvo leglo. Masha je divan obiteljski pas, pun karaktera, vrlo dobre naravi, odlična s našom malom djecom, druželjubiva s drugim psima i vrlo prijateljska. Nismo mogli poželjeti ljepšeg ljubimca. Prije mladunaca najčešće su je viđali kako se igra s djecom ili mačkom u vrtu!!

Otac je Tommy Shelby (KC ime: Geebly Maverick IKC), poznati, vrhunski rasplodni pas Pembrokeshire Welsh Corgi. Tommy Shelby vrlo je popularan na društvenim mrežama i otac je pasa iz cijelog svijeta. On je uvezen iz Irske, a Masha je iz velške krvne loze, stoga rezultati koeficijenta inbreedinga, dobiveni od The Kennel Cluba, navode samo vrlo niskih 1% u odnosu na prosjek pasmine od 5,6%.

Imamo 2 muška i 2 ženska štenca (crno-bijelo tijelo s trobojnom glavom/licem), Maša ih sve odgaja u našoj obiteljskoj kući tako da su već navikli da ih djeca maze. Slike koje smo objavili su psići kakvi jesu sada (stari gotovo 3 tjedna), slike će se ažurirati kako se budu razvijali.

Kada štenci odu sa svojim novim ljudima, bit će:

* KC registriran s uključenim certifikatom 5 generacija
* KC osiguran 5 tjedana
* Veterinarski provjereno
*Cijepljen
* Zaražen crvima
* Mikročipiran
* Pup paket koji se sastoji od nekih osnovnih potrepština uključujući hranu za nekoliko dana, igračke, vrećice za izmet i deku s maminim mirisom.

Mladunce možete pogledati od vikenda Kraljeve krunidbe (6. svibnja). Također možemo pružiti video/slikovne ažurirane poruke i video pozive kako bismo pokazali njihov napredak. Ažurirat ćemo slike na ovoj stranici kako se budu razvijale i rasle.

Uzimamo 20% depozita, ako se predomislite, neće biti povrata. Ako ste iskreno zainteresirani i želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Radujemo se vašem odgovoru.

Z uporabo Oglasio.eu se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Razumem